24 Ekim 2019 Perşembe

The Lovers - Son Savaş Aşk


son savaş aşk ile ilgili görsel sonucu


Herkese Merhaba, 

Bugün The Lover filmi ile karşınızdayım yapım yılı 2013 olan bu filmi sizlere tanıtacak ve hakkında birkaç yorumda bulanacağım. Filmi puhu tvden izleyebilirsiniz. 

Yönetmen


Roland Joffé

Yapım Yılı


2013

Özet

2020 yılında meydana gelen bir kazanın ardından, deniz arkeolog Jay Fennel sihirli bir şekilde zamanda ve dünya genelinde 1778 Hindistan'a taşınır.

Konu

2020 yılında meydana gelen bir kazanın ardından, deniz arkeolog Jay Fennel sihirli bir şekilde zamanda ve dünya genelinde 1778 Hindistan'a taşınır. Jay, komadayken devletinde, Pune şehrinde yaşayan 18. yüzyıl İngiliz subayı Kaptan James Stewart olarak kendini hayal ediyor. İngiliz Doğu Hindistan Şirketi ve Maratha İmparatorluğu arasındaki savaşta yakalanan James, Maratha savaşçısı Tulaja Naik'e aşık olur.

Oyuncular

Josh Hartnett, Bipasha Basu, Tamsin Egerton

Kategori


Fragmanı da izleyelim. 


YORUMUM 

Film 2013 senesinde çekilmiş. Gelecek ve geçmiş aynı anda yer alıyor. Ben bu tip zaman kavramını işleyen dizilerdenim. Lakin 2013'te 2020'ye ait bir ortam oluşturuluyor sizce az çok bellidir 2020'de ne olacağı ama film de abartılı bir evren kullanılmış. Bu abartılı evrende sanki 2020 değil de 2222 yılında gibi bir teknolojiye sahibiz. Geçmiş buna göre biraz daha nispeten daha iyiydi. Hindistan'ın İngiliz Sömürgesi olduğu yıllar. Ama görsel efektleri yok gibiydi. Sanki efektler 1920lerdeki siyah beyaz filmlerdeki kullanılan teknoloji ile çekildiği için açıkcası pek beğenmedim.  Müzikler tarafına hiç girmiyorum çünkü filmin müziği bile yoktu. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...