24 Mart 2016 Perşembe

Neighborhood Hero- Kore Dizisi

Hakkında


Adı: Neighborhood's Hero / Local Hero

Yönetmen: Kwak Jung Hwan
Senarist: Kim Gwan Hoo
Tür: Aksiyon, Gerilim, Suç, Gizem
Kanal: OCN
Bölüm Sayısı: 16 
Yayın Tarihi: 23 Ocak - 13 Mart 2016
Yayın Günü: Cumartesi - Pazar



Konusu:


    Baek Shi Yoon (Park Si Hoo) eski bir gizli ajandır. Geçmişini gizlenmek için "Neighborhood" isimli bir bar satın alarak onu işletmektedir. Barın bulunduğu mahaledeki insanlar ile zamanla aralarında bir bağ kurulmuştur. Baek Shi Yoon bir gün Choi Chan Gyoo(Lee Soo Hyuk) isimli sözleşmeli bir işçi ile tanışır.Genç adamın hayali polis memuru olmaktır.Baek Shi Yoon ise bu genç adamı bir gizli ajan olarak yetiştirir ve kötülüğe karşı birlikte mücadele etmeye başlarlar..
  Uzun bir ara sonrası kore dizisi izlemeye karar vermemle birlikte 9hafta önce izlemeye başladım. Ve bu gün final bölümünü izkedim. Dizi son teknoloji ile çekilmesine ve Park Si Hoo gibi karizmayı bulundurmasına rağmen düşük reyting aldı. aynı şekilde Türkiye'de de pek izlenmedi malesef. Benim için ise Eh işte bir diziydi. Park Si Hoo oppayı tanımak güzeldi. Ayrıca Girls Gnration grubundan Yu Ri de bu dizide çok sevimliydi. Dizide ön planda arkadaşlık ve dostluk ilişkileri ön plandaydı. İzlemeseniz çok şey kaybedersiniz diyemem ama Park Si Hoo için izlenir. Bundan sonraki izleyeceğim dizi JGS'nin pazartesi başlayacak olan dizisi.
   Bu dizide çok iyi dövüş sahneleri vardı. Heyecanınız doruk noktalara taşırmakta üstene olmaz.



Not: Bu aralar yazılarımın aralıkları açıldı açılmaya devem edecek gibi görünüyor. Aslında Sürekli yazmak istiyorum ama sürekli yazamıyorum. Kusurumu affedin. Yarın Albert Camus Veba Kitabını Paylaşacağım.Sonra Yazılarımın aralıkları açılmaya devam edecek bir süre sanırım..Hoşçakalın....

22 yorum:

  1. Hmmmmm .... düşüneceğim ...
    Keyfin ve sağlığın yerinde olsun da ...
    Emeğine sağlık

    YanıtlaSil
  2. Uuuu sonunda bir Kore dizisi yazdıın :)) Ellerine sağlık ^^ Şuan çok dizi izliyorum o yüzden okuyup kaçıyorum izleyecek olanlara iyi seyirler :))

    YanıtlaSil
  3. Ancak yapabildim :) Bundan sonra gelecek diziler daha kapsamlı olacak :)

    YanıtlaSil
  4. Kore dizileri biraz tuhaf geliyor bana seyredemiyorum bir türlü ama emeğine sağlık :=)

    YanıtlaSil
  5. Hmm bende ilk duyduğumda bi izliyim dediydim ama madem bir şey kaybetmem o zaman izlemeyeyim bende JGS yeni dizisini izleyeceği onu uzun bir aradan sonra görmek :)
    Konusunda pek dikkatimi çekmedi ya sevdiğim
    Oyuncu diye dizi izleyen biri değilim senin o diziyle ilgili yorumlarınıda çok merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında bende JGS'yi pek sevmiyorum.Dizinin çevirisi çabuk gelecek birde tarihi dizi olacak bunun etkileri için seyredeceğim :)

      Sil
  6. Kore Blogların da çok bahsediliyor bu diziden nen takip etmiyorum. Ama hatri sayılır izleyicileri var kore dizilerinin

    YanıtlaSil
  7. Tek izlediğim Kore Dizisi 49 Gün ve çok beğendim o diziyi. Onun kadar güzel bir tane daha bulursam izlerim:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Boys over Flowers izlerseniz kesin seversisiniz :)

      Sil
  8. Bu diziye başlamak ile başlamamak arasında kaldım aslında ama nedense bir türlü başlayasım gelmemişti. Çok Kore Dizisi çıkıyor ama yetişmiyor şekercim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O da doğru sürekli dizi çıkıyor. Hangi birine yetişecek bu korecanlar diye düşünen yok :) Yorum için teşekkürler...

      Sil
  9. Sevdiğim oppa başrolde. Adam nasıl karizma:D
    Aynından sipariş versek gelmez mi benim yanıma? :D hayalime bak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de acayip karizmatik bir şey Zamanında Türkiye'ye gelmiş o zamanlar bilmiyordum. Ah Ah... Bence hayalin çok güzel :)

      Sil
  10. tamam şimdilik koymayım listeye o zaman :)

    YanıtlaSil
  11. Bende uzun zamandır bekledim bu diziyi.Aslında dizi daha çok aşk üzerine kuruluydu ama 6.bölümden sonra senaryo değiştirildi.PSH ve Yuri nin yurt dışı sahneleri vardı.Hatta kiss barındırıyordu.O sahneler tamamen çıkarıldı.Zaten dizi ekibi final yapmıştı ama bu değişiklik nedeniyle çekimler uzadı.Ve eklemek isterim ki dizi paralı kanalda yayınlandı.Aslında reytingler fena değildi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın, ben dizi az reyting aldı zannediyordum ama güzel bir diziyi, çekim kaliteside çok iyiydi. Teşekkür ederim. :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...