25 Ocak 2016 Pazartesi

★The Fault in Our Stars (Aynı Yıldızın Altında)

Yapım: 2014 ABD
Tür: Dram
Süre: 126 Dak.
YönetmenJosh Boone



Film Özeti

Hazel ve Gus, kanserle ilgili bir destek grubunda tanışırlar. Hazel oksijen makinesine bağlı yaşayan bir kız, Gus ise protez bacağıyla dalga geçen bir erkektir, bu tanışma sonrası mucizevi bir aşk başlar.
   Çok çok güzeldi.Ne yazsam bilemedim. Film bana aylardır hissetmediğim duyguları hissettirdi. En son Jojo Moses- Senden Önce Ben adlı kitabında hissettim. Zaten kitaptan uyarlama bir film kitabını okumadım .Okumayı  düşünüyorum ama uzak bir tarihte çünkü bu kadar acı yeter de artar bile bana. İzlerken kendimi karakterlerin yerine koydum.Empati konusunda uzman değilim pek de beceremiyorum ama kendimi o halde düşününce ne kadarda kötü bir şey olduğunu anladım. Bu bir iki dakika o halde kendimi gördüm ve sonra böyle yaşamanın beni ne kadar sarsacak diye düşündüm. Ben kolay yoldan intihar ederdim. 
   Filmde sanırım yazar John Green Havalimanı sahnesinde rol almış. Kendisinin bir Youtube kanalı var.Takip edeceğim :)
   Ayrıca Filmin içinde bir yazar vardı. Ne gıcık biriydi.O kız Amsterdama gelmek için ne kadar cebellesti. O yazara sinir oldum. 
   Birde filmden replik paylaşmayı çok isterdim. Ama çok replik vardı. O yüzden üşendim. Kusura bakmayın. En iyisi  filmi izleyin. :)
   Son olarak, "Acı hissedilmek içindir." diyorsanız izleyin. 

Bu film bana blog yazarı Ayşe Şule'nin önerisidir. Kendisine teşekkür ediyorum :)♥

15 yorum:

  1. Gerçekten de çok güzel bir filmdi ya, hala unutamadım. Kitabını da okumak istiyorum ama bir türlü denk gelmiyor :/ Şimdi yazıyı görünce tekrar izleyesim geldi. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denk gelirsem bende alacağım çok güzeldi.Yorum için teşekkürler. ..:)

      Sil
  2. "Acı hissedilmek içindir." Kimin sözü bilmiyorum; ama çok güzel ve katılıyorum bu söze. Bu filmden çok söz edildi, bu yazıya kadar ilgimi çekmemişti. Şimdiyse eşimle gidip izlemeyi düşünüyoruz. Etkilendiğin çok açık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmde şu söz geçiyordu:"Acı hissedilmeyi talep eder."Bende spoiler vermemek için yazdım.Söz aslında kitabın yazarına aitdir.

      Sil
    2. Yorum için teşekkür ederim :)

      Sil
  3. Bu filmi ben de izlemiştim. Çok güzel

    YanıtlaSil
  4. son zamanlarda komedi filmi izlemek istesem de dram filmleri benim vazgeçilmezimdir.balık olmamın da etkisiyle her karesinde hissederek da açcıyı da yaşarım.ben de izleyip çok güzeldi diye yazacağıma eminim o yüzden.Tavsiye için teşekkürler

    YanıtlaSil
  5. Konusu güzelmiş. Yalnız askın baslangıcı ayni hayat deneyimlerinden gecmıs benzer acılarla karşılaşmış iki kişinin bırbrılerını bulmaları beni hikayeye çeken bir başlangıç. Standart filmlere benzemiyor sanki seyretmek Lazım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler...Bende öyle düşünüyorum.

      Sil
  6. ben bu kızı çok seviyom yaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sevdim ama oğlan efsaneydi. Filmde o konuşmalar falan çok iyiydi.

      Sil
  7. Ben de izlemiştim sonunda ağlamıştım baya duygusaldı ve güzeldi. Kitabını da okumak istiyorum ama filmini izlediğim için okuyamayacağım sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de ağladım :( Çok hüzünlü bitti. :( Yorum için teşekkür ederim 😊

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...