1 Kasım 2019 Cuma

Bleach

bleach netflix ile ilgili görsel sonucu
Herkese Merhaba, 

Bloguma hoşgeldiniz. Bu sefer bir film ile karşınızdayım. Ama başlamadan önce küçük bir duyuru yapayım. Planlarıma göre artık hafta da iki defa yazı paylaşacağım ve hep saat 16.00 da gelecek. Bir aksilik olmazsa inşallah böyle olacak. Ve bu yazıdan sonra uzun bir süre film paylaşmayacağım. 



Konusu

Lise öğrencisi Ichigo bir anda ölüm meleği yetenekleri elde edince güçlerini geri vermeyi çok ister. Ama önce birkaç ruh toplamalıdır.
Başroldekiler:Sota Fukushi, Hana Sugisaki, Ryo Yoshizawa

Fragman


Bilyorsunuz japonların animeleri meşurdur şimdi bu animeleri filme ya da diziye dönüştürüyorlar. Evde kardeşimin tavsiyesi ile bunu izledik O da izlememişti ama anime serisinin tamamını izlemiş. Biz evde aile ile izlediğimizde dublajlı olduğundan oyunculukları yeterli bulamadım. Onun haricinde konusu güzel sürekleyici ve aksiyonlu. Bence hafta sonu için ideal bir dizi ve aile ile izlemeye de uygun bir yapım olmuş. 


2 yorum:

  1. animesini izledim ben de tekrar izleyeceğim mangasına başlayacağım bir de :) filmi de izledim birçok olay çok hızlı bir şekilde işlenmişti bence yeterli değildi animeye göre ama tamamıyla başka bir şey izliyor gibi düşünerek izlemek iyi fikir olabilir :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...