1 Eylül 2017 Cuma

Dizi Exo Next Door

exo next door ile ilgili görsel sonucu

Bugün Tekrar Merhaba,Bugün bayram sabahı bir kutlama mesajı yayınladıktan sonra dedim ki elim değmişken hemen bir dizi önerisinde bulunayım dedim. Hem de tam bayramın birinci günü izlemek için ideal. Zira bugün bayramın birinci günü bayram namazından baba gelir kahvaltı yapılır ve babalar kurban pazarına gider bugün genelde insanlar kurban işiyle uğraştığından ev halkının bir kısmı evdedir zaten ve bu kitle bizim gibi dizi seviyorsa tam vakti çünkü tüm işler arife günü bitmiştir. Evet bugün misafirde gelme ihtimali düşük olduğu için minik bir dizi izleyebiliriz. Peki hangi dizi Exo Next Door bugün için uygun bir dizi diyebilirim.
Exo Next Door dizisi bir internet dizisi ve Exo hayranları tarafından çok beğenildi. Bende sıkı bir Exo fanı olmasamda arada müzik videolarını seyrettiğim için bir açıp izleyeyim dedim ve hemencecik bitirdim.  Bu arada gruptakilerin isimlerini karıştırıyorsanız bu dizi sayesinde grup üyelerini çözebilirsiniz.

KonusuYoon He romantik aşkı sadece dizilerde görmüştür. Esrarengiz bir şekilde  yeni komşuları olur ve bu komşular dünya starı olan Exo grup üyleridir.
Fragman


Karakterler
Moon Ga Yeon - Yoon He
moon ga yeon exo next door ile ilgili görsel sonucu
Dizimizin kıskanılan kızı ama ben pek bir sevdim. :)
Geri kalan üyeler de belli zaten tüm Exo üyelerini tanıtamam :9
Dizi toplam 16 bölüm ama bir bölümü 15 dakika olduğu için hemen bitiyor.
İyi seyirler...



2 yorum:

  1. İzleyip yarıda bırakmıştım. Beni pek sardığını söyleyemem dizinin. -,-
    İyi bayramlar sana da! :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...