2 Eylül 2017 Cumartesi

Film Önerisi: Karayip Korsanları Salazar'ın Intikamı


Herkese Merhaba,
Bugünlerde sizlere önceden izlediklerimi öneri olarak sunmaya çalışıyorum. Özellikle kurban bayramında evdeyseniz bu öneriler tatilde sikilmanızın önüne geçecektir. Bugün size önerim macera ve aksiyon serisinin son filmi  Karayip Korsanları: Salazarın İntikamı oluyor.
Sizi bilmem ama ben Karayip Korsanlarina hep bayılırım. Çok alakasız bir zamanda bile insanı sarar ve izlemeye başlayınca başından kalkamam. 



Fragman



Konusu

Yıllar geçmiş Will turner'ın oğlu büyümüş Henry babasının lanetini kaldırmak için Captain Jack Sparrowu bulmak zorunda kalmıştır. Jack ise karayiplerdeki bir adada soygun gerçekleştirmektedir ve soygun başarasız olur. Jack'in tayfası artık Jack'a güvenmemektedir ve tayfalar Jack'i terk ederler. Kaptan yarı bunalımda olduğu gibi pusulasını bir şişe Rom'a karşı takas etmiştir ve pusulaya ihanet etmiştir. Pusulaya ihanetin bedeli kaptan Salazar'dır. Bundan yıllar önce Kaptan El Matador del Mar (Salazar) denizleri kasıp kavurmaktadır ve Jack Sparrow'la yolları kesişmiştir. Jack ona bir oyun oynayarak Şeytan üçgenine sürüklemiş ve orada hapis etmiştir. Salazar intikam için dönecektir. Bu arada Henry Salazarın saldırdığı gemiden sağ çıkmış ve Salazardan aldığı mesajla Jack'i bulmaya çalışmaktadır ve yolları hastanedeki Carina ile kesişir. Carina bir bilim kadınıdır ve halk tarafından cadı olarak görülmekte ve aranmaktadır. Carina Henry ile sohbetiden sonra yakalanmış ve idam cezasına gitmiştir. Ne tesadüf ki Kaptan Jack Sparrow askerler tarafından yakalanmış idam masasına çıkarılmıştır. Tam idam edilecek iken Jack tayfası Gibss önderliğine kaptanlarını ve Carina'yı kurtarırlar. Henry Carina ve Jack Dying Gull adlı gemide yelken açarak yol alırlar.

İyi Bayramlar 🐏

4 yorum:

  1. Great post!

    You have a nice blog!

    Would you like to follow each other? (f4f) Let me know on my blog with a comment! ;oD

    Have a great day!

    xoxo Jacqueline
    www.hokis1981.com

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...