7 Ağustos 2017 Pazartesi

Defendant



Herkese Merhaba, 

Nasılsınız? İyisinizdir inşallah. Bu hafta için süper bir dizi önerim var. Defendant dizisi eğer Lee Min Ho'nun City Hunter dramasını beğendiyseniz bence bu diziyi kesin beğenirsiniz. Çünkü senaristi aynı ama bu defa işin içine aşk sıkıştırmamış. Eğer romantik dizilerden bunaldıysanız da bu dizi tam size göre. 
Konusu:


 Savcı Park Jung Woo ünlü bir savcıdır, işinde en iyisidir ve gözü pektir. Ünlü bir iş adamının oğlu Cha Min Ho'nun  karıştığı cinayet dosyasına bakar. Kızının doğum günününde karısı ve çocuğu ölür ve cinayet üstüne kalır. Ama hafızasını da yitirmiştir.

Fragman:




Dizinin Ostu:


Karakterler:

PARK JUNG WOO - Jİ SUNG

ji sung defendant ile ilgili görsel sonucu

Şerefli namuslu adaletin yılmaz bekçisi, soruşturmanın efendisi bir kore savcısı iken birden bire kendini sanık olarak bulur. en son hatırladığı şey minik kızıyla uyuduğu tatlı uykudur. Nasıl hapse düştüğünü hatırlamaz. Şuçu karısı ve kızını öldürmektir.

CHA MİN HO- CHA SUN HO  UHM Kİ JOON

cha min ho ile ilgili görsel sonucu

Bakın bu karakter çok değişik bir karakter iki karakteri canlandırıyor. Cha Sun Ho başarılı bir Seo'dur. Kardeşi ise Cha Min Ho ise ailenin gözdesi olmayan cinayet işine bulaşmış faydasız bir insandır. Min Ho'nun peşinde ise savcı Park Jung Woo vardır. Ama bir gün Cha Min Ho ölür  ama aslında ölen Cha Sun Ho'dur.

SEO EUN HYE- YURİ
SEO EUN HYE YURİ ile ilgili görsel sonucu

Dizimizin avukatı, biraz beceriksiz olsada azimli bir kızımız, mahkemede Park Jung Woo'ya karşı hep kaybeder. Barodan atılmamak için Park Jung Woo'nun avukatı olur. 

OH CHANG SUK - KANG JUN HYUK

oh chang suk defendant ile ilgili görsel sonucu

Park Jung Woo'nun arkadaşıdır fakat mahkemede arkadaşını suçlayan savcıdır.

UHM HYUN KYUNG - NA HYUN HYE

uhm hyun kyung defendant ile ilgili görsel sonucu


Cha Sun Ho'nun eşi.


Benim Yorumum:

Dizi favori dizilerim arasında olmasına rağmen bazı mantık hataları vardı. O kadarınıda göz ardı ediyorum. Genelde dizilerde aşkı kullanırlar ve klişeleşir. Ben klişeleri sevmeme rağmen arada sıkılıyorum bu noktada size iyi geleceğini düşünüyorum. Muhteşem bir kurgu vardı. Sonu ise tatmin ediciydi.Ayrıca hapishane dizilerini seviyorsanız mutlaka izleyin diyorum.

En Sevdiğim Sahneyi ekleyemiyorum; Çünkü dizi indirilmiş hali yok. Diziyi Online olarak Kore'de yayınlanırken seyretmiştim. Ama favori sahnelerim hapishane sahneleriydi ne bileyim ortamı çok iyidi ve tabii ki kaçış sahnesi müthişti. 

Benden bu kadar. Görüşmek üzere...

14 yorum:

  1. Kadro süpermiş. İzlemeye değer gibi gözüküyor. :)

    YanıtlaSil
  2. listeye almalı. bi de son yazıma bi bak amaa :)

    YanıtlaSil
  3. Sade ve Derin'den geldim :) İyi ki de gelmişim. Çok memnun oldum :)

    YanıtlaSil
  4. Deeptone'un Bloglardan Seçmeler paylaşımından gelip bir merhaba demek istedim ve G+ ekledim..Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  5. Dizi izlemiyorum ama oyuncular güzel ve yakışıklı geldi bana :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Evet baya hayranları var Türkiye'de ama oyunculukları da çok iyi :)

      Sil
  6. City Hunter-ı sevərək izləmişdim. Amma baş qəhrəman Lee Min Ho olduğu üçün doğrusu :) Bu aralar daha çox romantik dizi arayışındayam. Amma həbsxana tərzi filmləri də çox sevirəm. Bir yerə qeyd edim. Arada izləyərəm inşallah. Paylaşım üçün təşəkkürlər. ♡♡

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim bende city hunter dizisini Lee Min Ho için izlemiştim ;) ♥♥

      Sil
  7. Kore dizilerinden sadece 49 günü izledim . Sonrasında ünlü birkaç dizi önerisi vardı ama izleyemedim fırsat bulup. Bu dizinin konusu çok güzel görünüyor listeye alalım o zaman:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...