15 Aralık 2016 Perşembe

Dizi Yorumu: Cindirella For And Knights



Herkese Merhaba,

Nasılsınız? Herkese iyi akşamlar. Bu yayını pazar günü yazacaktım ama malum patlama sonrası hafta içi bir günde yayınlamamın daha doğru olacağı kanaatine vardım.

Size bir dizi önerim var. 2016 yapımı bu dizi böyle çerezlik tatlı bir dizi hem de kafa boşaltıcı etkisi de var.  Dizi Boys over Flowers dizisi ile benzerliği dolayısıyla yayınlandığı dönem epey bir eleştiri almıştı. Yani klişelerle dolu bir dizi diyebiliriz. Bence bu yüzden eleştirilmeyi hak etmiyor. Yani bildiğimiz zengin fakir aşkı...



Konusu:
Eun Ha-Won (Park So-Dam), öğretmen olmak isteyen parlak bir lise öğrencisidir. Ancak o, aile üyeleri tarafından dışlandığı için evde yapayalnız bir hayat yaşamaktadır. Annesi bir araba kazasında hayatını kaybettikten sonra o, babası, üvey annesi ve üvey kız kardeşleri ile birlikte yaşamaya başlamıştır. Bir gün gizemli bir yaşlı adamla tanışır. Bu yaşlı adam Ha-Won’a yaşadığı "Haneul / Sky House" adlı konakta kalmasını ve öğretmen olma hayalini gerçekleştirmesini önerir.
O günden sonra, Ha-Won konağa yerleşir ve üç erkek kuzen olan Kang Hyun-Min (Ahn Jae-Hyeon), Kang Seo-Woo (Lee Jung-Shin), Kang Ji-Woon (Jung Il-Woo) ve onların koruması Lee Yoon-Sung (Choi Min) ile beraber yaşamaya başlar

Karakterler:


Park So Dam, Eun Ha Won 


Fakir bir kızdır. Kang Hyun Min'in bir iş teklifi üzerine Kang kuzenlerinin büyülü dünyasına adım atar ve sonrasında Başkan'ın başka bir emriyle gökyüzü konağına yerleşir ve orada çalışır.

Jung Il Woo, Kang Ji Woon


Soğuk biridir. soğukluğunun arkasında bir neden vardır. Babasız ve annesi büyümüştür, fakir bir hayat sürerken Kang ailesinin bir üyesi olduğu ortaya çıkmasıyla hayatı tepe taklak olur.

Ahn Jae Hyun, Kang Hyun Min 




Tam bir çapkındır.



Lee Jung Shin, Kang Seo Woo


Müzik ile ilgilenir ünlü bir şarkıcıdır.

Choi Min, Koruma Lee Yoon Sung



Başkan'ın sekreteridir. Sadakatlıdır.

Son Na Eun, Park Hye Ji 




Dikiş ile ilgilenir.Kang Hyun Min'i çocukluktan beri sever.....

8 yorum:

  1. Dizi yorumun için teşekkürler çok güzel anlatmışsın merak ettim

    YanıtlaSil
  2. Dizinin adını okuyunca sarışın uzun saçlı prenses ve kumral bir prens bekliyordum. Koreymiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende kızı güzel birşey zannetmiştim ama tatlı bir dizi :)

      Sil
  3. boys over flowers deyince akan sular durur, ilk izlediğimiz kore dizisi kızkardeşimle... benzediği için izlemeye değer :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende kore dizilerini çoğunluğunu kardeşimle seyretti. Kardeşle izlemek güzel oluyor.

      Sil
  4. BOF izlerken sıkılmıştım büyük ihtimal bu da pek benlik değil , ama jungshin oynuyor ne yapsam bilemedim :D

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...