21 Eylül 2016 Çarşamba

Kore Dizisi Moorim School































Herkese Merhabalar,


Yeni bir dizi daha bitirdim. Uzun zamandır izleyecek yeni bir okul dizisi ararken bu dizi karşıma çıktı. Moorim Okulu, özel öğrencilerin okuduğu ilginç bir okuldur. Moorim Okulunda öğrenciler dersleri sıralarda görmez teorik dersleri yoktur. Dersleri uygulamalıdır. Yemek yapmayı, dövüş sanatları ve meditasyon gibi dersler alırlar. Dünya'nın her yerinden öğrenci kabul eden bu okulda bazı gariplikler vardır. Ve bu gariplikler öğrenciler ve öğretmenler arasında çözülecektir.



Karakterler,


 Yoon Shi Woo

Shi Woo bir idoldür. Bana göre egosu tavan yapmış bir idoldür. Müzisyen olmasına rağmen duyma problemi yaşamaktadır. Duyma problemi şirketi tarafından öğrenildiğinde, şirket tarfından atılan bir iftira sonucu bir skandal yaşar. Duyma problemini düzeltmek için Moorim Okulu'nun yolunu tutar. 

Wang Chi Ang
Zengin bir aileden gelir. Şımarık bir çocuk gibi gözükse de aslında ailesi yüzünden bu durumdadır. Çünkü gayrimeşru bir çocuktur. Annesi'ne düşündür. Öğrencilik yılları hep okuldan atılma ile sonuçlanmıştır. Babası son çare olarak Moorim Okuluna göndermek için kaçıttırır. Babasının adamlarından kaçarken okyanusa atlar ve Chi Ang'ı Shim Soon Duk kurtarır. Wang Chi Ang, Shim Soon Duk'a ilk görüşte aşık olur. Böylece Moorim Okuluna gitmeye karar verir.


Shim Soon Duk

Annesi bebekken vefat etmiştir. Babası ise kör ölmüştür. Evin tüm yükü omuzlarındadır. Okuldan arta kalan zamanlarda Part Time işlerde çalışmaktadır. Bir gün teslimat yaparken Yoon Shi Woo'nun skandalına karışır. Yoon Shi Woo ile tekrar Moorim Okulu yolunda karşılaşırlar. 

Hwang Sun Ah 

hwang seon ah ile ilgili görsel sonucu
Doğduğundan beri Moorim Okulunda yaşamaktadır. Babası Moorim okulunun dekanıdır. Yoon Shi Woo hayranıdır ve Shim Soon Duk'un en iyi arkadaşır.

Olaylar bu gençler ve aileler tarfından şekilleniyor. Ayrıca oyuncu kadrosunda Abnormal Summit'den iki kişide yer alıyor. 

Eleştirilere gelecek olursak, Bu diziyi genel olarak beğendim. Ortalama bir diziydi diyebilirim. Senaristler gereğinden fazla gizem katmaya çalışmışlar ve bu biraz sırtarmış. Yine Senaristler bize son ana kadar ikinci karakter sendromu yaşattılar. Ben dizi başladığından beri Wang Chi Ang karakterini tutuyorum. Başlarda güleç yüzlü bir karakterken hırstan çılgına dönmüş bir karakter haline gitti, gülmemeye başladı ve olay neredeyse Yoo Shi Woo üzerinden döndü. Wang Chi An'ı oynayan Hong Bin'in oyunculuğu ise gerçekten iyiydi. Arkadaşlığın anlatıldığı güzel bir dizi, izlemenizi tavsiye ederim .....    



  

7 yorum:

  1. Yorum kısmına kadar daha çok beğendiğini düşündüm :) bakılabilir yine de aklımda olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dizide ki karakterler çok güzel rolleri samimi olduğu için izledim bende :)

      Sil
  2. Ben bu diziyi yarıda bıraktım, dediğin gibi fazla gizem katmaya çalıştılar saçma durdu biraz .

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...